bootstrap templates

POSTOPEK PRIDELAVE IN NAPOTKI ...Vsako pomlad sveže nabrani vršički 

Sirup se izdeluje po preverjeni "stari" recepturi naših prednikov.

Nabrani vršički, ki so spomladi še sveže zeleni in mehki ter polni zdravih sestavin se v plasteh pomešajo s sladkorjem. Nato so od meseca maja do julija kozarci izpostavljeni sončnim žarkom in tako se po naravni poti na dnu vsake steklene posode počasi nabira sirup. Posode s sirupom nato prešamo in preko filtra precedim sirup v večje steklenice, nato pa polnimo manjše stekleničke s sirupom, ki se nahajajo v ohlajenem in temnem prostoru. Tako je sirup že pripravljen za uporabo.

Pravilna hramba izdelkov

Smrekov sirup ima najdaljšo obstojnost na primerno ohlajenem in zatemnjenem mestu. Pripravek za čaj pa se najbolje ohranja na zatemnjenem in suhem mestu. 

Cena

Cena na spletnem naslovu www.vrsicki.si se lahko spremeni z naslednjim koledarskim dnevom in objavo na spletni strani. Cena pa velja na datum elektronske oddaje naročila. Cena na spletu je končna cena za kupca, razen v primeru plačila poštnih stroškov. Kot izvajalec dopolnilne dejavnosti "Nisem davčni zavezanec".

Dostava

Naročeno blago bo poslano kot odkupna pošiljka in je do končnega plačila last pošiljatelja. Dostavo izvajamo v sodelovanju s Pošto Slovenije. Običajno je med delovniki naročeno blago na naslovu prejemnika v dnevu ali dveh od odpreme blaga (če torej danes odpremimo blago, ga Pošta Slovenije predvidoma dostavi že jutri, v nekaterih primerih pojutrišnjem). V primeru, da vas v času dostave ni doma, lahko naročene izdelke prevzamete v vaši enoti Pošte Slovenije. Dostava na relaciji med Kranjem, Ljubljano in Vrhniko se vrši enkrat tedensko tudi v naši lastni režiji in je brezplačna - gratis v primeru nakupa izdelkov v skupni vrednosti nad 10€! Pomembno pa je, da ste v tem primeru doma.

Prevzem

Prevzem je na osnovi identifikacijskega dokumenta mogoč izključno s strani tiste osebe, katere podatki (ime in priimek) so bili navedeni ob oddaji zahtevka za dostavo. Omogočamo tudi osebni prevzem po predhodnem dogovoru v Mostah pri Komendi, Moste 63b, 1218 Komenda (e-pošta: info@vrsicki.si ali telefonska št.: 041 323 905).

Plačila

Plačilo ob osebnem prevzemu z gotovino: Možen je tudi osebni prevzem skupaj z gotovinskim plačilom po predhodnem dogovoru v Mostah pri Komendi, Moste 63b, 1218 Komenda (e-naslov: info@vrsicki.si ali telefonska št.: 041 323 905). V primeru dostave v naši lastni režiji za nakup nad vrednostjo 10 € se na relaciji med Kranjem, Ljubljano in Vrhniko ravno tako izvaja prevzem skupaj z gotovinskim plačilom. Ob osebnem prevzemu vam stroškov dostave seveda ne zaračunamo. 

Po povzetju: spletna trgovina omogoča način plačevanja z gotovino ob prevzemu pošiljke oz. lahko plačilo izvedete tudi preko položnice (univerzalni plačilni nalog - utečena storitev Pošte Slovenije). V primeru, da vas v času dostave ni doma, lahko naročene izdelke plačate tudi ob prevzemu v vaši enoti Pošte Slovenije.

Plačilo po predračunu: spletna trgovina kupcu pošlje predračun po elektronski pošti. Kupec plača predračun (univerzalni plačilni nalog) in ponudnika obvesti o poravnanem plačilu po telefonu ali elektronski pošti. Po izvedenem plačilu po predračunu kupec po pošti prejme poleg naročenega izdelka tudi končni račun, ki ga je dolžan prevzeti in shraniti.

Vračilo artikla

V skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov lahko naročeno blago, kupljeno po pogodbi na daljavo, kupec brez razloga vrne. Zadošča, da nas najkasneje v 15 dneh pisno obvestite na e-naslov info@vrsicki.si, blago pa nam lahko vrnete v naslednjih 30 dneh. Blago morate vrniti nepoškodovano in v nespremenjeni obliki, ter v originalni embalaži. Stroške vračila blaga krije kupec. Kupec lahko ob vračilu zahteva vrnitev kupnine, ki mu jo prodajalec vrne na njegov transakcijski račun najkasneje v 15 dneh.

Napačni podatki ali preklic naročila

Če ste po opravljenem nakupu ugotovili, da ste nam posredovali napačne podatke ali bi želeli spremeniti naslov prejemnika, nam spremembo podatkov sporočite po telefonu ali na e-naslov.

Oddana naročila lahko kupec brez dodatnih stroškov prekliče do prejema elektronskega sporočila o tem, da je bilo naročilo že odpremljeno s spletne trgovine. Obvestilo o preklicu naročila je možno izključno preko elektronske pošte info@vrsicki.si. V elektronskem sporočilu je obvezno potrebno navesti naslednje podatke:

V naslovu sporočila: Preklic naročila
V vsebini sporočila: a) ime in priimek kupca b) naslov kupca c) številka naročila - če je bilo to že posredovano na vaš elektronski naslov

Reklamacija in garancija

Kupec lahko blago reklamira v 8 dneh od nakupa in zahteva takojšnjo zamenjavo za enak, brezhiben izdelek ali pa v zakonsko določenem roku in pod pogoji za uveljavljanje reklamacije iz naslova stvarne napake. V primeru reklamacije lahko kupec, v skladu z zakonskimi omejitvami, zahteva zamenjavo artikla ali vračilo kupnine. Kupec lahko blago v reklamacijo vrne tako, da ga prinese osebno ali pa ga na stroške prodajalca in po vnaprejšnjem dogovoru s prodajalcem vrne po pošti. 

Obveščanje o naročilih

Ob oddaji naročila bomo kupca preko elektronske pošte obvestili o obdelavi naročila. Običajno naslovnik prejme elektronsko obvestilo v 24 urah. Prav tako bodite pozorni, če katero od naših sporočil morda ni zašlo med nezaželeno pošto.

Varnost in zasebnost

Vse podatke, pridobljene ob naročanju, bomo uporabljali izključno v namene lastne spletne trgovine in jih ne bomo delili, prodali ali uporabljali v kakršnekoli druge namene in s tretjimi osebami. Z vsemi posredovanimi osebnimi podatki bomo brezpogojno ravnali v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Odveza odgovornosti, pomoč in dodatna vprašanja

Upravljalec spletne trgovine Vrsicki.si stremi k najvišji mogoči stopnji ažurnosti in pravilnosti objavljenih podatkov na spletni strani. Kljub temu pa lahko zmanjšana stopnja delovanja uporabljene tehnološke rešitve, vnos, prenos ali pa kakršnakoli druga obdelava podatkov povzroči napako, ki je prikazana na spletni strani. V primeru, da obiskovalec spletne strani ocenjuje, da gre za napačno prikazan podatek, nam to vedno lahko sporoči na elektronski naslov info@vrsicki.si.

Izvajalec dopolnilne dejavnosti nisem odgovoren za občasno nedelovanje strani, morebitno netočnost informacij in tudi ne za morebitno škodo, nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij ter nezmožnosti dostopa in uporabe informacij na teh spletnih straneh.

Objavljene fotografije so simbolične. Z oddajo naročila kupec sprejema splošne pogoje poslovanja.

Vsa dodatna vprašanja glede izdelkov, storitev in spletne trgovine lahko naslovite kadarkoli na elektronski naslov info@vrsicki.si ali med 8.00 in 18.00 uro od ponedeljka do petka, razen ob sobotah, nedeljah in praznikih tudi na telefonsko št.: 041 323 905.